Scandal monstru în lumea tenisului: Becker l-a numit șobolan pe Kyrgios. Cum a reacționat australianul

Scandal monstru în lumea tenisului: Becker l-a numit șobolan pe Kyrgios. Cum a reacționat australianul

Boris Becker l-a atacat pe Nick Kyrgios, după ce australianul i-a criticat public, în ultimele zile, pe Novak Djokovic și Alexander Zverev, pentru că au participat la Adria Tour.

Fostul mare tenismen german l-a numit chiar „șobolan” pe Kyrgios.

"Nu-mi plac sobolanii! Oricine își atacă un coleg nu e prieten cu mine! Uita-te în oglindă inainte să te crezi mai bun decât noi", a scris Becker pe pagina sa de Twitter.

Răspunsul lui Kyrgios nu a întârziat să vină: "Pentru Dumnezeu, Boris, nu încerc să arunc pe nimeni sub autobuz. E o pandemie globală și dacă cineva face ceea ce-a făcut Alex (Zverev - n.red.), atunci îl voi trage la răspundere. Simplu".

ADVERTISING

Disputa dintre cei doi nu s-a oprit aici, ajungându-se chiar la jigniri.

"Există o înțelegere nerostită între sportivi! Orice s-ar întâmpla pe teren rămâne acolo, inclusiv ceea ce se întâmplă la vestiare", a mai scris Becker

"Ești o gogoașă mai mare decât am crezut", a atacat Kyrgios.

Nick Kyrgios i-a atacat pe participanții de la Adria Tour, numindu-i inconștienți, pentru că n-au respectat distanțarea socială în plină pandemie de coronavirus, iar șapte dintre cei prezenți la turneul demonstrativ au fost ulterior testați pozitiv la Covid-19.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vezi și: Un tenismen care a mers la turneul lui Djokovici a fost prins când încălca autoizolarea: A mers la o petrecere cu zeci de oameni (Video)


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇