Scandal între două tenismene de top la Wimbledon: "Știi că minte, toți știm asta"

Scandal între două tenismene de top la Wimbledon: "Știi că minte, toți știm asta"

Un mare scandal între două jucătoare de top a avut loc sâmbătă la Wimbledon la un meci din turul al treilea de pe tabloul de simplu feminin.

Acolo, la întâlnirea dintre Jelena Ostapenko și Ajla Tomljanovici, au existat mari animozități, delicat spus, între cele două tenismene. Sportiva de la Antipozi s-a impus până la urmă în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-2.

Primul moment tensionat a avut loc la 4-0 în decisiv pentru Ajla, când Ostapenko a chemat medicul, dar tânăra din Australia a făcut o criză de nervi, nefiind deloc convinsă că rivala sa din Letonia are într-adevăr probleme medicale: "Știi că minte, toți știm asta", i-a strigat ea arbitrului de scaun.

Arbitrul evident că nu putea interveni, dar până la urmă, la final, s-a impus tot Tomljanovici, cu 6-2 în decisiv. La final, când cele două trebuiau să facă salutul clasic, Ostapenko i-a replicat rivalei sale: "Comportamentul tău e teribil. Ai zero respect", în timp ce Ajla nu s-a ținut nici ea mai prejos: "Tu vorbești".

După acest meci cu cântec, Tomljanovici s-a calificat în optimi de finală, acolo unde va da piept cu sportiva de origini române, Emma Răducanu, care a trecut tot sâmbătă în două seturi, scor 6-3, 7-5.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Organizatorii de la Wimbledon, elogii la adresa Emmei Răducanu, după calificarea în optimi: "O stea s-a născut"

Prima reacție a Emmei Răducanu după calificarea în optimi la Wimbledon

O rețea cu mii de clienți care vindea pe dark net vaccinuri anti-COVID și certificate verzi false a fost destructurată

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.