Salvarea lui Radu Drăgușin în Premier League poate veni de la campioana Europei, Real Madrid

Salvarea lui Radu Drăgușin în Premier League poate veni de la campioana Europei, Real Madrid

Fundașul central român Radu Drăgușin, legitimat în Premier League la Tottenham Hotspurs, poate primi o veste excelentă chiar de la campioana Europei, Real Madrid.

Chiar dacă Drăgușin a început și acest sezon ca rezervă, lucrurile s-ar putea schimba radical în viitorul apropiat. El se află în umbra cuplului de fundași centrali Micky Van de Ven și Cristian Romero, considerat de bază pentru antrenorul Ange Postecoglu.

Totuși, presa iberică scrie că la meciul de duminică, un derbi londonez între Tottenham și Arsenal, în tribune se va afla Juni Calafat, șeful departamentului de scouting de la Real Madrid. Om trimis să urmărească doi fotbaliști de clasă, pe William Saliba și Cristian Romero, fundași centrali la ambele formații, scrie madriduniversal.com.

ADVERTISING

Real Madrid va putea face o ofertă impresionantă pentru Romero, dacă acesta va face meciuri bune la Tottenham, urmând ca el să părăsească gruparea britanică vara viitoare, pentru o sumă care va depăși 100 de milioane de euro.

Trebuie spus că presa britanică l-a anunțat rezervă pe Radu Drăgușin, înainte de Tottenham - Arsenal, asta după ce Drăgușin a fost titular cu Newcastle deoarece titularul obișnuit, Micky van de Ven, era accidentat.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!