Sabalenka părăsește Miami Open după o criză de nervi în setul decisiv cu Kalinina (Video)

Sabalenka părăsește Miami Open după o criză de nervi în setul decisiv cu Kalinina (Video)

Aryna Sabalenka, bielorusa de pe locul 2 mondial WTA, a părăsit prematur turneul WTA Masters 1000 de la Miami, abia în turul al treilea, după ce a fost eliminată de către Anhelina Kalinina, Ucraina.

Afectată de decesul fostului său iubit, ex-hocheistul Konstantyn Koltsov, 42 de ani, Sabalenka a câștigat un singur meci în Florida, în turul 2 cu Paula Badosa, învingătoarea Simonei Halep în runda inaugurală.

A fost 6-4, 1-6, 6-1, pentru Kalinina, care merge în turul 4 la Miami după ce trece de două foste câștigătoare de Grand Slam consecutiv, Wozniacki și Sabalenka. Decisivul a fost unul plin de nervi pentru bielorusă, care la un moment dat și-a spart efectiv o rachetă.

ADVERTISING

După câștigarea pentru a doua oară consecutiv a trofeului de la Australian Open, Sabalenka a pierdut cu Vekic (turul 2) la Dubai, cu Navarro (optimi) la Indian Wells și cu Kalinina (turul 3) la Miami.

Tot în noaptea de sâmbătă spre duminică, principalii favoriți și-au menținut ștacheta și au învins fără probleme. Iga Swiatek a trecut de Camila Giorgi cu 6-1, 6-1, în timp ce Carlos Alcaraz a dispus de conaționalul Carballes Baena, 6-2, 6-1.

Iar într-un duel al mămicilor, Naomi Osaka a trecut cu 6-2, 7-6 de Elina Svitolina. Cele două mame au oferit un spectacol deosebit în Florida. Nipona va juca în turul următor cu Caroline Garcia.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!