S-a stabilit finala turneului de la Sankt Petersburg

S-a stabilit finala turneului de la Sankt Petersburg

Croatul Borna Coric, locul 27 în ierarhia tenisului masculin, l-a învins pe canadianul Milos Raonic, clasat cu şase poziţii mai sus, într-un meci de trei seturi, 1-6, 6-1, 6-4, în semifinalele turneului ATP de la Sankt Petersburg, dotat cu premii totale de 1.243.790 dolari.

Borna Coric este cap de serie N.7 la acest turneu, unde Milos Raonic a fost al şaselea favorit. Adversarul croatului în finală va fi rusul Andrei Rublev, locul 10 ATP şi favorit N.3, ce a dispus sâmbătă de un alt canadian, Denis Shapovalov (12 ATP, cap de serie N.2), în trei seturi, 4-6, 6-3, 6-4.

ADVERTISING

După această victorie, Rublev şi-a sporit şansele de a participa la Turneul Campionilor, care va avea loc între 15 şi 22 noiembrie la Londra, notează Reuters. Rublev este acum pe locul 8 în cursa pentru Turneul Campionilor, depăşindu-l pe argentinianul Diego Schwartzman.

În acest moment se cunosc primii şase calificaţi la competiţia ce va avea loc la O2 Arena din Londra: Novak Djokovic, Rafael Nadal, Nadal, Dominic Thiem, Stefanos Tsitsipas, Daniil Medvedev şi Alexander Zverev.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!