Ruptură totală la Rapid, între Săpunaru și Lennon: Cei doi nu-și mai vorbesc

Ruptură totală la Rapid, între Săpunaru și Lennon: Cei doi nu-și mai vorbesc

În vestiarul Rapidului s-a produs o ruptură totală între legenda Cristian Săpunaru și antrenorul Neil Lennon.

După ce a fost tras pe linie moartă de Neil Lennon, Săpunaru a rupt tăcerea și a dezvăluit că noul antrenor nici măcar nu vorbește cu el.

Căpitanul giuleștenilor a afirmat că a avut o singură discuție cu Lennon de când acesta a preluat echipa.

"Nu e nimic special de făcut. Mă pregătesc și aștept momentul în care va avea nevoie de mine. N-am niciun fel de relație cu el, nici pro, nici contra. Chiar dacă sunt căpitanul, lucrurile trebuie să vină de la el, că el e cel care răspunde de rezultate.

ADVERTISING

Am vorbit doar o dată, înainte de meciul cu CFR, când m-a chemat să-mi spună să mă pregătesc, că o să și joc. I-am spus că nu e nicio problemă, că asta trebuie să facă orice jucător, să se antreneze, și când îi va veni rândul, va juca", a spus Săpunaru pentru Gsp.ro.

Fundașul central a mărturisit că este pentru prima dată în carieră când i se întâmplă să nu discute cu un antrenor.

"Nu vorbim. Am avut doar o singur discuție, cea de dinainte de partida cu CFR. Se poate considera că nu are nevoie de nimic de la mine. Nu e dictatorial, dar nu mi-a cerut niciodată vreo părere.

ADVERTISING

În general, mai întreabă jucătorii, iar când are ceva de zis ți-o spune în față. Noi doi nu ne-am sfătuit niciodată. Cu alți antrenori vorbeam, mă mai întrebau. Nu văd de ce să o facă, el decide cu cine vrea să vorbească, cu cine are discuții, în funcție de ce are nevoie", a completat Săpunaru.

De asemenea, Săpunaru a dezvăluit că Neil Lennon i-a interzis să mai aibă discursuri motivaționale înaintea meciurilor.

"Acum le ține coach, mister. Vorbește în engleză, mai rar, ca să-l înțelegem. Se transmite, n-am nicio problemă, îl înțeleg, dar nu pot să spun despre toți același lucru. Eu înțeleg, simt ce spune, ce transmite. Dar trebuie să înțelegem toți. La ce se referă, ce vrea de la noi, că vrea să ne îmbărbăteze, să ne ajute. Dacă ține el aceste discursuri, n-a mai fost nevoie să le mai țin eu", a completat fundașul.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇