Ruptură totală între Dică și Pintilii: Acuzațiile lansate de foștii colaboratori de la FCSB

Ruptură totală între Dică și Pintilii: Acuzațiile lansate de foștii colaboratori de la FCSB

Între Nicolae Dică și Mihai Pintilii a izbucnit o ruptură totală după plecarea primului de la FCSB.

După partida cu Oțelul, cei doi au dat cărțile pe față și au recunoscut că relația dintre ei era foarte proastă. Mai mult, Mihai Pintilii l-a acuzat pe fostul antrenor că nici nu a salutat la plecarea de la FCSB.

"Îl respect ca fost fotbalist al acestei echipe, ca fostul meu antrenor şi atât. În rest, nu vreau să comentez ce zice. M-a dezamăgit când a plecat şi nu a salutat. La urma urmei, ţine de cei şapte ani de acasă. Mama, Dumnezeu s-o ierte, mi-a zis să laşi loc de bună ziua. Că eşti Dică, Guardiola sau Maradona, salută lumea. Se întâlneşte munte cu munte, dar om cu om. Eu n-am nicio problemă cu el. Dacă el are o problemă, treaba lui", a spus Mihai Pintilii, potrivit Orange Sport.

ADVERTISING

În replică, Dică susține că, de fapt, Pintilii este cel care nu are cei șapte ani de acasă.

"Trebuiau să-l întrebe pe Pintilii câţi m-au salutat din cei care au rămas acolo, când am plecat. Acum vorbeşte de şapte ani de acasă, când pleca de la stadion nu avea şapte ani de acasă? Nu ştia să salute! Eu zic că îi am. Eu sunt genul de om care spune când are ceva de spus.

Am salutat jucătorii, am fost la bucătărie, la maseuri, la toată lumea. Cine a fost în zonă acolo, am fost la toată lumea. Am vorbit cu MM, am stat de vorbă. Ei nu mai erau. Pintilii trecuse, dar eu încă nu îmi luasem la revedere. El nu mai era acolo. Era pe coridor, dar eu, după ce m-am dus la jucători, m-am dus la bucătărie, la doctor, la maseuri. El pregătea antrenamentul probabil", a spus Dică.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!