România vs Armenia: Meciul se va disputa, cel mai probabil, cu casa închisă

România vs Armenia: Meciul se va disputa, cel mai probabil, cu casa închisă

Federația Română de Fotbal a vândut aproape toate biletele scoase la vânzare pentru meciul dintre România și Armenia, din preliminariile pentru Campionatul Mondial de anul viitor.

Astfel, aproximativ 15 mii de suporteri, numărul maxim admis, vor fi prezenți în tribunele noului stadion Steaua pentru a susține naționala lui Rădoi.

"Ultimele bilete la meciul de diseară de pe stadionul Steaua din cele 15.000 disponibile se găsesc la casele arenei din Ghencea, deschise până la ora de start a jocului, ora 21:45", se arată într-un comunicat al FRF.

ADVERTISING

Naționala României va disputa primul meci pe noul stadion din Ghencea, luni, pe 11 octombrie, de la ora 21:45, în fața Armeniei, în preliminariile Cupei Mondiale - Qatar 2022.

Biletele costă 30 RON la peluze și 70 RON.

Conform hotărârii nr. 76 din 30.09.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, la meci pot participa, până la 50% din capacitatea stadionului, doar persoanele vaccinate împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanele care se află în perioada cuprinsă între zilele 15 și 180 ulterior confirmării infectării COVID-19.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇