România - Islanda: penultimul pas pentru "tricolori" în cursa către barajul pentru CM 2022

featured-image

Joi, de la ora 21:45, echipa națională a României va întâlni Islanda pe teren propriu, în penultimul duel din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, meci televizat în direct de ProTV. La trei zile distanță, echipa noastră va întâlni Liechtenstein, în deplasare.

Cu două etape rămase de disputat, clasamentul grupei J arată astfel: 1. Germania 21 puncte, 2. România 13 puncte, 3. Macedonia de Nord 12 puncte, 4. Armenia 12 puncte, 5. Islanda 8 puncte, 6. Liechtenstein 1 punct.

Cu două victorii în confruntările cu Islanda și Liechtenstein, echipa noastră va ajunge la baraj, dar își permite și un egal, numai că ar fi la mâna rezultatelor.

ADVERTISING

Echipa noastră nu are probleme majore de lot, dar Mirel Rădoi a făcut câteva schimbări față de acțiunea precedentă. Virgil Ghiță, Florin Tănase, Dennis Man, Enes Sali și Denis Alibec sunt noutățile din lotul nostru, în timp ce Alexandru Albu, Andrei Cordea, Alexandru Mitriță, Valentin Mihăilă și Claudiu Keșeru nu au mai fost convocați.

Suntem favoriți cu Islanda

Agenția Unibet a pregătit o selecție excelentă de cote pariuri online pentru meciul dintre România și Islanda, în care echipa noastră este considerată favorită. Astfel, România are cota 1.62 pentru o victorie, Islanda are cota 5.60, iar egalul are cota 4.10.

ADVERTISING

Bookmakerii anticipează un meci cu puține goluri, astfel că pariul sub 2.5 goluri marcate are cota 1.72. Cel pe minim trei goluri marcate are cota 2.12.

Cota 1.66 este oferită pariului că doar o echipă va marca, în timp ce Ambele vor înscrie are cota 2.16.

Din oferta Unibet am selectat și un pont foarte interesant pentru meciul România - Islanda. Astfel, cei care vor miza că România va câștiga și se vor marca sub 3.5 goluri pot profita de cota 2.10, disponibilă prin funcția Creare Pariu de la Unibet.

romania-islanda-unibet

Cum ajunge România la baraj

1. Cu două victorii în meciurile cu Islanda și Liechtenstein ne vom califica indiferent ce se va întâmpla în celelalte partide ale adversarelor.

ADVERTISING

2. Cu patru puncte acumulate, vom ajunge la baraj dacă Armenia și Macedonia de Nord nu obțin mai mult de 4 puncte. Cel mai bun scenariu ar fi ca meciul Armenia - Macedonia de Nord să se termine la egalitate.

3. Cu trei puncte acumulate, ne calificăm la baraj dacă Armenia și Macedonia de Nord nu obțin mai mult de 3 puncte. Există posibilitatea să ne calificăm și dacă obțin 4 puncte, dar avem nevoie de un golaveraj mai bun la clasamentul în 3.

La baraj vor ajunge ocupantele locurilor 2 din cele 10 grupe plus două câștigătoare de grupă din Liga Națiunilor care nu au terminat între primele 2 în preliminarii. Se vor disputa 6 meciuri de baraj în primăvara lui 2022, iar câștigătoarele se vor duela între ele pentru a stabili ultimele 3 echipe calificate.

România are un moral bun înaintea meciului cu Islanda, după succesul cu 2-0 din deplasare. În plus, Islanda e departe de forma din urmă cu câțiva ani, iar tricolorii își pot lua o nouă revanșă după ce Islanda ne-a lăsat acasă la EURO 2020.

Alte meciuri tari în preliminarii

În următoarea perioadă echipele de club sunt în pauză competițională, iar întreaga atenție se îndreaptă către naționale. Se dispută meciuri tari în această perioadă în preliminarii, iar două dintre ele sunt cele de mai jos, alături de tot atâtea ponturi din oferta Unibet.

Italia - Elveția: Victorie Italia și Total goluri sub 4.5, la o cotă de 1.82 oferită de Unibet

Partida va avea loc vineri, de la ora 21:45, și este derby-ul grupei C. Italia și Elveția se află pe primele două locuri, ambele cu câte 14 puncte.

Așadar, este un meci în care se joacă practic cu calificarea pe masă, iar Italia pornește ca favorită.

În nouă din ultimele zece meciuri ale italienilor, respectiv ale elvețienilor s-au marcat cel mult 4 goluri. Diferența de valoare dintre cele două echipe este totuși notabilă, astfel că e de așteptat ca Italia să câștige, motiv pentru care cota de 1.82 oferită de Unibet este foarte mare.

italia-elvetia-unibet

Anglia - Albania: Anglia câștigă ambele reprize, la o cotă de 2.07 oferită de Unibet

Anglia are șansa să se califice matematic la Cupa Mondială cu un succes în partida programată vineri, de la ora 21:45. În clasamentul grupei, Anglia este pe primul loc, cu 20 de puncte, urmată de Polonia (17 puncte) și Albania (15 puncte).

Chiar dacă albanezii au avut un parcurs remarcabil în preliminarii, ei pornesc categoric ca outsideri. Au pierdut toate cele cinci meciuri disputate contra Angliei, de fiecare dată la cel puțin două goluri diferență.

În plus, Anglia este o echipă ultraofensivă, care atacă puternic încă din strat. Așadar, cota 2.07 oferită de Unibet e mai mult decât interesantă.

anglia-albania-unibet

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.