Roger Federer poate reveni în tenis pentru un meci istoric

Roger Federer poate reveni în tenis pentru un meci istoric

Agentul lui Roger Federer a făcut, în cadrul Laver Cup, care se desfășoară în aceste zile la Berlin, un anunț extrem de important pentru tenisul mondial.

Marea legendă din Elveția, Roger Federer, ar fi aproape să revină pe teren, la doi ani de la retragerea sa, în septembrie 2022, tot la Laver Cup, competiție pe care a avut el însuși ideea să o organizeze.

În ultimii ani, s-a discutat intens despre un mare meci demonstrativ jucat între marii rivali și buni prieteni Rafa Nadal și Roger Federer.

Un meci care ar putea să se dispute în Spania, pe marele stadion Santiago Bernabeu din Madrid. Și care să depășească recordul de spectatori veniți vreodată la un meci de tenis, stabilit tot de cei doi, 51.954 de spectatori, în Africa de Sud.

ADVERTISING

Santiago Bernabeu, renovat cu 1,7 miliarde de dolari, ar putea găzdui peste 80.000 de oameni pentru acest super meci, Rafa având ocazia să evolueze pe arena echipei sale de suflet, Real Madrid.

„De când Roger s-a retras, nu vrea să mai joace meciuri până nu se simte în formă fizică. Mă gândesc la recordul de spectatori pe care ei (n.r. - Rafa şi Roger) l-au doborât în Africa de Sud. Ne place să facem lucruri mari.

Dacă există posibilitatea de a doborî acest record într-o zi, sunt sigur că Roger o va lua în considerare. Amândurora le-ar plăcea un astfel de meci și mie îmi place să lucrez cu Carlos Costa (n.r. - agentul lui Rafael Nadal).

ADVERTISING

Am amintiri foarte frumoase despre partidele organizate cu ei. Nu o să uit niciodată acel meci pe teren jumătate iarbă - jumătate zgură, la Mallorca. Totul este posibil în viitor", a spus Tony Godsick, agentul elveţianului, pentru cotidianul spaniol Marca.

Federer a fost prezent la Berlin în aceste zile la meciurile din Laver Cup, fiind deseori ovaționat de tribune. După două zile de concurs, echipa Restului Lumii conduce Europa cu scorul de 8-4. În primul joc al zilei de duminică, de la 14:30, se vor înfrunta Mevdedev și Shelton.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!