Robert Glință, declarație superbă la adresa lui David Popovici: „Regele David și-a înecat concurența!”

Robert Glință, declarație superbă la adresa lui David Popovici: „Regele David și-a înecat concurența!”

Cunoscutul înotător român Robert Glință, cel care a încheiat pe 5 finala de 50 de metri spate de la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta, a făcut o plecăciune la adresa lui David Popovici, dublu campion mondial.

Glință a bifat un loc 8 în finala de 100 de metri spate, plus un loc 5 în finala de sâmbătă seara de la 50 de metri spate.

„Mi-am îmbogățit experiența pe cea mai mare scenă, cu încă două finale ale Campionatului Mondial în dreptul numelui meu, la Budapesta. Mai departe, privim tot către premiul cel mare cu mai multă energie și motivație, pentru a ne îndeplini ambițiile.

A fost ireală susținerea din partea tuturor românilor de acasă față de mine și regele David Popovici la acest campionat! Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați urmărit, celor care ați venit să ne priviți și celor care v-ați gândit la noi în aceste zile, voi sunteți adevărații eroi care ați făcut valuri (desigur împreună cu David care a făcut valuri de aproape și-a înecat concurența. Way to go giant!).

ADVERTISING

Mult succes în continuare săritorilor noștri români care urmează să intre în competiție Constantin Popovici și Angelica Muscalu”, a fost reacția lui Glință într-o postare pe contul său de Instagram.

David Popovici este medaliat cu aur la Budapesta în probele de 100 și 200 de metri liber, la doar 17 ani, bifând și trei recorduri mondiale de juniori în aceste probe.

D.A.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇