Revenire spectaculoasă la FCSB

Revenire spectaculoasă la FCSB

FCSB pregătește o mutare spectaculoasă în vederea noului sezonul.

La scurt timp după semieșecul cu Gaz Metan Mediaș, finanțatorul „roș-albaștrilor”, Gigi Becali, a anunțat că negociază revenirea preparatorului fizic german Thomas Neubert.

"Ce veste bună pot să vă dau e că am vorbit cu Neubert. Și e posibil să vină Neubert", a anunțat Becali într-o intervenție la Digi Sport.

"Acum am vorbit cu Reghe ca să-l lase E căsătorit cu o româncă, ar vrea să vină. O să iau și zeci de milioane și campionate. Acum e normal că nu poți fi tare în gură astăzi. Acum tac din gură, ce să fac", a completat latifundiarul din Pipera.

ADVERTISING

Gigi Becali a anunțat și care e salariul pe care e dispus sa i-l ofere preparatorului neamț: "10.000 pe lună, cât să fie? 8.000 a avut. Nu e atât de scump, îmi permit. E nevoie de un preparator că avem 7-8 jucători accidentați. Nu e nicio echipă cu atâția accidentați, nici play-off, nici play-out, înseamnă că noi suntem cei mai prost pregătiți".

Thomas Neubert a venit la FCSB în 2012, împreună cu Laurențiu Reghecampf, iar formația patronată de Gigi Becali a câștigat doua titluri consecutive, impresionând la capitolul pregătire fizică.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În acest moment, Thomas Neubert lucrează împreună cu Laurențiu Reghecampf la Al Wasl.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇