Remiză superbă între FC Botoșani și Universitatea Craiova, marcată însă de mari greșeli de arbitraj

Remiză superbă între FC Botoșani și Universitatea Craiova, marcată însă de mari greșeli de arbitraj

FC Botoșani și Universitatea Craiova au terminat la egalitate, scor 2-2, în ultimul meci din cadrul etapei a 18-a a Ligii 1.

Jocul de luni seara de la Botoșani a avut un ritm incredibil, cu multe ocazii de ambele părți, dar a fost marcat de greșeli mari de arbitraj.

Oltenii au deschis scorul în minutul 31, prin Elvir Koljic, cu un lob superb. În prealabil, însă, portarul Pap a fost faultat clar de Andrei Ivan, dar Kovacs a lăsat jocul să continue.

Moldovenii au restabilit egalitate după numai patru minute, prin Kage, care a finalizat din câțiva metri după o cursă frumoasă în stânga a lui Fili.

ADVERTISING

Peste două minute, Bancu a fost faultat în careul advers, iar centralul a arătat punctul cu var. A executat Andrei Ivan, însă Pap a apărat.

Finalul nebun de primă repriză a continuat cu golul lui Edjouma, din minutul 42, venit însă după un offside mare nesemnalizat de la margine.

Egalarea oaspeților a picat în minutul 57, când Gustavo a preluat excelent în careu și l-a învins pe Pap.

Cu punctul obținut în această seara, Universitatea Craiova și FC Botoșani au ajuns la câte 29 de puncte în clasamentul Ligii 1 și ocupă pozițiile 4, respectiv 6, fiind despărțite de golaveraj.

ADVERTISING

FC Botoșani: Pap - Braun, Racovițan, Dawa, Țigănașu - Papa, Edjouma - Kage, Ongenda, Petkovski - Fili.

Universitatea Craiova: Lazăr - Bălașa, Screciu, Constantin - Vătăjelu, Căpățînă, Nistor, Bancu - Gustavo, Koljic, Ivan.

Arbitru: Istvan Kovacs.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇