Real Madrid l-ar putea pierde pe Sergio Ramos

Real Madrid l-ar putea pierde pe Sergio Ramos

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat, vineri, că nu ştie care va fi viitorul căpitanului Sergio Ramos, după speculaţiile apărute în ultima vreme în legătură cu următoarea mişcare din cariera fundaşului, relatează Reuters.

Ramos şi-a reafirmat dorinţa de a rămâne la club, în mai multe interviuri acordare joi, deşi contractul său expiră în vară, iar presa a scris că ar putea pleca de la campioana Spaniei.

Zidane a spus că nu ştie ce rezervă viitorul pentru jucătorul său, care a fost un stâlp al apărării madrilene încă de la transferul său de la Sevilla, în 2005, cucerind cinci titluri de campion al Spaniei şi patru trofee ale Ligii Campionilor.

ADVERTISING

''Vreau să fiu sincer şi trebuie să spun că nu ştiu ce se va întâmpla cu el'', a afirmat Zidane în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Elche.

''Ne dorim să rămână aici. Va fi mereu un jucător important şi vreau să rămână aici, asta pot spune ca antrenor'', a adăugat Zidane.

Ramos, care nu a mai jucat din ianuarie, după o operaţie suferită la genunchi, a revenit la antrenamentele echipei madrilene de vineri, alături de belgianul Eden Hazard, fiind în lotul pentru meciul de sâmbătă.

În schimb, Real nu va putea conta pe Alvaro Odriozola, Dani Carvajal şi Mariano Diaz, toţi accidentaţi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Zidane a refuzat să comenteze zvonurile legate de o posibilă revenire a lui Cristiano Ronaldo, după ce Juventus a fost eliminată din optimile Ligii Campionilor.

''Toată lumea ştie ce înseamnă Cristiano pentru Madrid, ce a realizat aici, ce gândim despre el, tot ce a făcut aici a fost magnific. Dar acum este jucătorul lui Juventus şi nu pot spune mai multe. S-au afirmat multe lucruri, dar trebuie să ne păstrăm respectul'', a comentat antrenorul francez.

Real ocupă locul al treilea în La Liga, la opt puncte de liderul Atletico Madrid.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!