Reacții după arbitrajul controversat de la Rapid - Chindia: „E doar o simulare”

Reacții după arbitrajul controversat de la Rapid - Chindia: „E doar o simulare”

Rapid București a învins Chindia Târgoviște cu 2-0 sâmbătă seara în etapa curentă de Superligă, însă partida a fost presărată de decizii la limită luate de arbitrul Andrei Chivulete.

Partida a fost deblocată de un penalti dictat de central în minutul 65, la capătul unui contact între Corinus și Dugandzici. Nici reluările nu au lămurit foarte bine momentul în care fundașul dâmbovițean îl lovește pe fostul vârf al lui CFR Cluj.

„Jucătorul Chindiei se întoarce, nici nu lovește. Nu sunt de acord cu decizia arbitrului. E o decizie total greșită. E influențat de căderea teatrală a lui Dugandzici. Se aruncă. E simulare.

ADVERTISING

Hai să fim serioși. Nu vreau să nu acordăm credite Rapidului, dar nu poți să deschizi scorul după o fază extrem de discutabilă”, a spus Florin Răducioiu, la „Fotbal Show”, emisiune difuzată de postul de televiziune PrimaSport.

Iar Mihai Stoica, manager general la FCSB, spune și el că nu s-ar fi impus dictarea unei lovituri de la 11 metri, într-o intervenție la OrangeSport: „Sunt foarte curios să văd dacă va fi și după meciul ăsta vreun comentariu din partea CCA sau dacă vor fi urmări. Efectiv, eu nu înțeleg nimic din faza asta. Terenul se cam aplecase, părea că Rapid va marca. Dar de ce să dai penalti la faza aia? Băiatul ăla s-a întors cu spatele la minge...Eu zic că Rapid își merită cu prisosință locul în clasament, dar rămâne întrebarea: marca fără penalti sau Căbuz făcea meciul vieții?”.

ADVERTISING

În plus, în minutul 45, Chivulete l-a eliminat și pe Tiberiu Căpușă de la oaspeți pentru cumul de cartonașe galbene.

Rapid e pe podiumul Ligii 1 după această victorie, pe 3, cu 49 de puncte.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!