Reacție dură a lui Vettel după o nouă ciocnire cu colegul său de la Ferrari în Formula 1

Reacție dură a lui Vettel după o nouă ciocnire cu colegul său de la Ferrari în Formula 1

Sebastian Vettel și Charles Leclerc, piloții de Formula 1 de la Ferrari au avut duminică un nou episod de rivalitate, care s-a soldat cu avarierea ambelor lor monoposturi, după o ciocnire dură ce a avut loc la debutul Marelui Premiu din Austria.

La câteva viraje de la începutul cursei de pe circuitul de la Spielberg, Leclerc a intrat neatent în spatele monopostului lui Vettel, avariindu-i ireversibil eleronul spate.

Formula 1: Lewis Hamilton câștigă prima sa cursă din sezon. Dezastru pentru Ferrari

ADVERTISING

Neamțul a fost foarte nervos după acest incident, care nu este singular în istoricul cu Leclerc:

"Eram atent în altă parte, mă luptam în același timp cu alte trei mașini ca să îmi păstrez poziția și brusc în virajul 3 vine Leclerc pe trasa interioară..eu doar am închis spațiul..așa se face, e evident. Nu mă așteptam să apară fix el, nu era loc să treci pe acolo, e evident că a apărut o coliziune. E mare păcat. Nu puteam face nimic. Și e păcat că nu reușim să profitam de mașina pe care o avem. Chiar am simțit-o bine și în calificări, cu noile update-uri. Păcat că noi am luat-o într-o direcție greșită", puncta fostul mare campion mondial german conform portalului autonews.fr.

ADVERTISING

Istoric vechi cu "amicul" Leclerc

E a doua oară când cei doi colegi de la Ferrari se ciocnesc într-un circuit de Formula 1, după Marele Premiu al Braziliei de anul trecut, penultima etapă din 2019, când cei doi s-au ciocnit incredibil deși erau în primii cinci din cursă, cu 5 tururi înainte de finiș.

D.A.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇