Reacția lui Pep Guardiola după ce Octavian Șovre i-a cerut autograf lui Haaland

Reacția lui Pep Guardiola după ce Octavian Șovre i-a cerut autograf lui Haaland

Arbitrul asistent român Octavian Şovre, care a oficiat la meciul dintre Manchester City şi Borussia Dortmund, marţi seara, i-a cerut un autograf atacantului norvegian Erling Haaland la finalul partidei de pe Etihad Stadium, obţinând semnătura atacantului echipei germane, pentru care se bat multe cluburi, relatează agenţiile internaţionale de presă.

Haaland (20 ani), autorul pasei decisive pentru Marco Reus, la golul Borussiei, a fost urmat în tunelul care duce la vestiare de Şovre, care i-a cerut autograful, iar atacantul i l-a acordat pe un cartonaş galben, potrivit imaginilor de televiziune.

ADVERTISING

''Mi s-a spus, dar nu am văzut cu ochii mei. Poate este un fan al lui Haaland'', a reacţionat antrenorul echipei Manchester City, spaniolul Pep Guardiola.

Octavian Şovre a făcut parte din brigada care a oficiat la meciul dintre Paris Saint-Germain şi Istabnul Başakşehir, pe 8 decembrie, şi din care a făcut parte şi Sebastian Colţescu (al patrulea oficial), întrerupt din cauza unor acuzaţii de rasism. Colţescu a fost suspendat de UEFA pentru ''comportament inadecvat'' până la finalul sezonului, iar Şovre a primit o ''mustrare'', însă nu i-a găsit vinovaţi de comportament rasist. Totuşi, UEFA, l-a cerut celor doi arbitri să urmeze ''un program educativ'' până în luna iunie.

ADVERTISING

Manchester City a învins-o pe Borussia Dortmund cu 2-1, marţi seara, pe teren propriu, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!