Ovidiu Hațegan, puternic contestat după arbitrajul de la Manchester City - Borussia Dortmund: "Cel mai bun transfer al lui City"

Ovidiu Hațegan, puternic contestat după arbitrajul de la Manchester City - Borussia Dortmund: "Cel mai bun transfer al lui City"

Arbitrul român Ovidiu Hațegan a fost contestat puternic după deciziile pe care le-a luat în timpul meciului Manchester City – Borussia Dortmund.

Hațegan a anulat după VAR un penalti acordat Borussiei Dortmund. Apoi, el a anulat și un gol marcat de Dortmund pentru un presupus fault în atac.

Starul lui Dortmund, Jadon Sancho, a scris pe Twitter că "acest arbitru are nevoie de o verificare".

De asemenea, și jurnaliștii străini l-au taxat puternic pe Hațegan.

Cei de la 101 Great Goals l-au prezentat pe Hațegan ca fiind "cel mai bun transfer al lui City din acest sezon".

ADVERTISING

De asemenea, jurnalistul Henry Winter de la Times Sport a descris arbitrajul lui Hațegan ca fiind "foarte, foarte bizar".

Iar John Bennett de la BBC Sport a fost și mai vehement: "Nu veți găsi decizii de arbitraj mai rele decât anularea golului lui Jude Bellingham. De ce să fluieri atât de rapid, dacă ai varianta să verifici la VAR?".

De asemenea, și tușierul Octavian Șovre a fost criticat pe rețelele de socializare, după ce a fost surprins că îi cerea autograf lui Haaland.

Manchester City a câștigat meciul cu Borussia Dortmund, scor 2-1.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!