Reacția lui Mirel Rădoi după victoria României din Austria

Reacția lui Mirel Rădoi după victoria României din Austria

Selecționerul Mirel Rădoi a vorbit despre victoria obținută de echipa națională pe terenul Austriei, în Liga Națiunilor.

„Și după aspectul jocului meritam să plecăm cu cele 3 puncte. Și în prima partidă meritam cele 3 puncte. Trebuie să fim ponderați deoarece mai sunt partide și se poate răsturna clasamentul. Îmi mențin părerea, Austria este cea mai bună echipă, dar poziția noastră ne obligă să rămânem pe prima poziție. Trebuie să păstrăm entuziasmul, încrederea băieților.

În momentul de față n-am câștigat mare lucru, ci doar entuziasm și încredere. O să conteze mult când se vor întoarce la echipele de club. De mulți ani s-au întors cu capul în pământ, acum se vor duce mândri. Grigore nu e o mare surpriză, am văzut ca e unul dintre liderii echipei. Mă bucur pentru el, e un băiat care în permanență a încercat să își încurajeze colegii", a spus Rădoi la ProTV.

ADVERTISING

Echipa națională a României a câștigat meciul cu Austria, scor 3-2, și a urcat pe primul loc în grupa 1 din Liga Națiunilor, Liga B.

Echipa lui Rădoi conduce în grupa 1 cu 4 puncte, urmată de Austria (3 puncte), Norvegia (3 puncte) și Irlanda de Nord (1 punct).

România va disputa următoarele meciuri din Liga Națiunilor pe 11 octombrie, în deplasare cu Norvegia, de la ora 19:00, și pe 14 octombrie, acasă cu Austria, de la ora 21:45. Până atunci avem și barajul pentru EURO 2020 cu Islanda, pe 8 octombrie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇