Reacția lui Mirel Rădoi după victoria din meciul cu Honduras

Reacția lui Mirel Rădoi după victoria din meciul cu Honduras

Mirel Rădoi a oferit prima reacție după succesul din meciul cu Honduras de la Jocurile Olimpice.

Selecționerul a afirmat că echipa noastră a avut noroc, dar spune că jucătorii merită felicitări.

"Poate și am fost puțini norocoși. Am cedat inițiativa în repriza a doua. Nu suntem la un nivel fizic foarte bun, însă sperăm ca de la meci la meci să mai acumulăm ceva și să putem juca mult mai repede și mai bine tranziția pozitivă. Favorită la locul 1 era Coreea de Sud, însă atenție la Noua Zeelandă, nimeni n-are multe informații despre ei. Noi am urmărit meciul, o echipă foarte bună, determinată, organizată, dar mă bucur că am câștigat în această seară.

ADVERTISING

Indiferent ce se va întâmpla, deja suntem câștigători, deja venim la această ediție de Jocuri Olimpice indiferent de ramura sportivă. Cu toții am demonstrat ceva și sunt sigur că putem face în continuare", a spus Rădoi, la TVR 1.

Echipa națională a României a debutat cu dreptul la Jocurile Olimpice, reușind să învingă Honduras, scor 1-0, în Grupa B.

România conduce în grupa B după primul meci și are o șansă bună la calificare. În celalalt meci din grupă, Noua Zeelandă a învins Coreea de Sud cu 1-0.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Echipa noastră va disputa următorul meci pe 25 iulie, de la ora 14:00, cu Coreea de Sud, iar pe 28 iulie, de la 11:30, vom întâlni Noua Zeelandă.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!