Reacția lui Mirel Rădoi după eliminarea de la Jocurile Olimpice

Reacția lui Mirel Rădoi după eliminarea de la Jocurile Olimpice

Selecționerul Mirel Rădoi a vorbit despre eliminarea echipei naționale de la Jocurile Olimpice.

Rădoi a afirmat că România a fost eliminată deoarece nu a avut noroc în această partidă și că jucătorii nu s-au putut odihni.

"Sunt fericit pentru băieți deoarece după un rezultat ca cel cu Coreea am reușit să ne ridicăm și să ne montăm cum probabil nu se aștepta nimeni. Ne-a lipsit un gram de noroc. E vorba și de șansă când vorbim despre un meci atât de echilibrat, iar șansa nu poate să țină mereu cu noi. E ușor în momentul de față să acuzăm pe cineva, nu știe nimeni ce se întâmplă aici, munca și sacrificiile pe care le-au făcut.

ADVERTISING

Nu știe nimeni că de când am venit aici nu pot să doarmă mai mult de patru ore, ies la antrenament cu ochii cât două cepe, mâncarea nu a fost așa cum ne-am fi așteptat în primele zile, drumurile au fost foarte lungi. Chiar și așa am reușit după acel rezultat rușinos să ne ridicăm la nivelul așteptărilor", a spus Rădoi la TVR 1.

Naționala de fotbal a României a ratat calificarea în sferturile de finală de la Jocurile Olimpice după remiza, scor 0-0, cu Noua Zeelandă, din ultimul meci al grupei B.

"Tricolorii" aveau nevoie de un succes pentru a obține calificarea în sferturile de finală, dar nu au izbutit.

ADVERTISING

Echipa noastră nu a reușit să pună presiune pe apărarea adversă și a fost eliminată, terminând grupa pe locul 3.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!