Reacția lui Mihai Stoica după ce FCSB a pierdut la masa verde meciul cu FC Voluntari

Reacția lui Mihai Stoica după ce FCSB a pierdut la masa verde meciul cu FC Voluntari

Mihai Stoica a oferit prima reacție după ce FCSB a pierdut la msa verde meciul cu FC Voluntari.

Managerul "roș-albaștrilor" anunță că FCSB nu dispune în momentul de față de 13 jucători, așa cum cere regulamentul, pentru a disputa meciul din optimile de finală ale Cupei României la fotbal.

”Nu avem 13 jucători, nu avem cum să jucăm, suntem în situația în care am fost cu Farul. Am trimis adrese la FRF și către FC Voluntari", a spus Mihai Stoica pentru Digi Sport.

"În cursul săptămânii trecute, am adus la cunoștința deținătorilor drepturilor TV că prima zi în care ne putem încadra în normele regulamentare ale Cupei României, 13 jucători apți, cu cel puțin un portar, este joi, 28 octombrie. Probabil fără acordul adversarilor noștri sau al adversarilor adversarilor noștri din viitoarea partidă de campionat (CFR Cluj - n.red.), nu s-a putut schimba data din 27 în 28. Prin urmare, meciul de miercuri nu va avea loc", a completat Meme.

FCSB a anunțat Federația Română de Fotbal că nu va putea disputa meciul cu FC Voluntari din optimile de finală ale Cupei României la fotbal.

În consecință, "roș-albaștrii" pierd meciul la masa verde, iar ilfovenii vor avansa fără să joace în sferturile de finală.

Vicecampioana României nu are la dispoziție numărul necesar de jucători (13) din cauza cazurilor de Covid-19 și a accidentărilor.

FCSB ar avea la dispoziție doar 12 jucători, motiv pentru care meciul din weekend cu Farul Constanța, contând pentru etapa a 13-a a Ligii 1, a fost amânat de Liga Profesionistă de Fotbal.

În Cupa României, competiție aflată sub egida Federației Române de Fotbal, regulamentul nu permite unei echipe să amâne meciul indiferent de situația în care se află.

Meciul dintre FC Voluntari și FCSB, din optimile de finală ale Cupei României la fotbal, ar fi trebuit să se joace miercuri seara.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇