FCSB va pierde la masa verde meciul cu FC Voluntari

FCSB va pierde la masa verde meciul cu FC Voluntari

FCSB a anunțat Federația Română de Fotbal că nu va putea disputa meciul cu FC Voluntari din optimile de finală ale Cupei României la fotbal.

În consecință, „roș-albaștrii” vor pierde meciul la masa verde, iar ilfovenii vor avansa fără să joace în sferturile de finală, anunța ProSport.

"A primit hârtie oficială că nu se joacă meciul cu FCSB", a confirmat antrenorul celor de la Voluntari, Liviu Ciobotariu, pentru sursa citată..

Vicecampioana României nu are la dispoziție numărul necesar de jucători (13) din cauza cazurilor de Covid-19 și a accidentărilor.

ADVERTISING

FCSB ar avea la dispoziție doar 12 jucători, motiv pentru care meciul din weekend cu Farul Constanța, contând pentru etapa a 13-a a Ligii 1, a fost amânat de Liga Profesionistă de Fotbal.

În Cupa României, competiție aflată sub egida Federației Române de Fotbal, regulamentul nu permite unei echipe să amâne meciul indiferent de situația în care se află.

Meciul dintre FC Voluntari și FCSB, din optimile de finală ale Cupei României la fotbal, ar fi trebuit să se joace miercuri seara.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇