Reacția lui Marius Șumudică după o nouă victorie pentru Gaziantep. Ce mesaj are pentru cei care l-au criticat

Reacția lui Marius Șumudică după o nouă victorie pentru Gaziantep. Ce mesaj are pentru cei care l-au criticat

Marius Șumudică este pe cai mari în Turcia după ultimele rezultate și acum a urcat până aproape de podium în Superliga otomană.

Gaziantep a învins în acest week-end pe Denizlispor, scor 1-0, iar după joc a avut și un mesaj pentru foștii săi contestatari. S-a vorbit sezonul trecut, tot după o victorie cu 1-0 în fața lui Denizli că Șumudică ar dori să ajute în lupta la retrogradare alte formații, cum ar fi Kayserispor, fosta sa formație din Turcia.

Marius Șumudică, pe cai mari în Turcia

"Când am ajuns aici, unii jurnaliști mă criticau. Numai echipa mea joacă 3-5-2 acum. Cu sistemul ăsta, sunt pe locul 4 în campionat. Le doresc succes celor de la Denizlispor în meciurile următoare. Au fost anumite lucruri după victoria din sezonul trecut. Se credea că vreau să ajut alte echipe. Apoi, am câștigat și cu celelalte echipe aflate la retrogradare, atât acasă, cât și în deplasare", a sunat declarația lui Șumudică la conferința de presă de după joc.

ADVERTISING

Pentru Gaziantep urmează meciul de Cupa Turciei cu Serik Belediyespor, din turul 4 al competiției, miercuri de la ora 16.

Prosinecki istifa edecek mi? İşte yanıtı... Yukatel Denizlispor - Gaziantep FK : 0 - 1

"Avem o zi pentru a ne bucura de victorie, apoi urmează meciul din Cupa Turciei și partida cu Malatyaspor, de acasă. Vom vedea ce se va întâmpla. Contractul meu expiră la finalul sezonului, mai am 5 luni. Iubesc Turcia. Îți dai seama când ești un antrenor de succes, clasamentul vorbește", a mai spus Șumudică.

La echipa lui Șumi au evoluat și românii Alin Toșca, dar și Alexandru Maxim, ca și fostul jucător de la FCSB, brazilianul Junior Morais.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Loți Boloni pierde marele derbi al Greciei pe banca lui Panathinaikos (Video)

Gabi Szabo lansează un atac la Cristina Neagu, după reacția vehementă a sportivei noastre: Unii vorbesc mai mult despre bani

Incendiu la Spitalul CFR din Cluj, din cauza instalației electrice. UPDATE Unitatea nu are autorizație ISU, ba chiar a primit amendă pentru asta

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!