Reacția lui Becali după înfrângerea din meciul cu Astra Giurgiu: Primul jucător dat afară

Reacția lui Becali după înfrângerea din meciul cu Astra Giurgiu: Primul jucător dat afară

Gigi Becali a comentat înfrângerea suferită de FCSB în fața celor de la Astra Giurgiu, scor 2-3, după ce a condus cu 2-0.

Finanțatorul ros-albaștrilor a fost extrem de supărat și i-a criticat pe jucători și pe Bogdan Vintilă.

"Când ai 2-0 trebuie să joci fotbal. Trebuia să câștigam cu 6-0. Au jucat aiurea, fără niciun fel de dorință de fotbal. Dacă noi câștigam meciul asta, noi eram cam siguri de cupele europene. Acum avem emoții la cupele europene. Dacă jucăm așa, n-avem cum să câștigăm cu Botoșaniul. Nu mai putem să câștigăm niciun punct până la final. N-am castigat cu o echipa care nu voia să joace, n-avea chef. Eu sunt vinovatul că am uitat că e Tănase pe teren. Trebuia scos. Dar am uitat că este pe teren, că îl scoteam. Am uitat că e… Aici e vorba de bărbăție. Căpitanul și antrenorul de echipă sunt de vină. Apărarea? Care apărare? Miron, săracul, să văd ce fac cu el. Săracul de el, vai de capul lui. Ce să-l mai țin? Mai bine mă las de fotbal decât să-l țin pe Miron. Man, dacă are atitudinea asta, niciodată nu mai pleacă în străinătate. Normal că e și responsabilitatea antrenorului. Vintilă e aerian, nici nu mai știe ce să zică", a spus Becali la Digi Sport.

ADVERTISING

Apoi, Gigi Becali a explicat de ce nu mai este interesat de Denis Alibec. "Mă las de fotbal și nu mai vreau jucători ca Alibec. Să dea goluri unde vrea el, dar n-am nevoie de jucători d-ăștia. Am nevoie de disciplină", a adăugat Becali.

FCSB a fost învinsă de Astra Giurgiu cu 3-2, deși a avut 2-0 în confruntarea din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii.

După acest rezultat, FCSB ocupă locul 4 în play-off, cu 27 de puncte, iar Astra este pe locul 3, cu 27 de puncte.

Etapa următoare, FCSB va merge la Craiova, iar Astra la Botoșani.

ADVERTISING

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇