Reacția Igăi Swiatek după ce a fost aleasă de organizatorii de la Wimbledon în locul Simonei Halep - ce spune despre sportiva noastră

Reacția Igăi Swiatek după ce a fost aleasă de organizatorii de la Wimbledon în locul Simonei Halep - ce spune despre sportiva noastră

Poloneza Iga Swiatek a comentat decizia organizatorilor de la Wimbledon de a o alege pe ea să deschidă meciurile feminine de pe terenul central în locul Simonei Halep.

Lidera clasamentului WTA a afirmat că Simona ar fi meritat poate mai mult, dar că este mândră că a fost aleasă.

"Este un privilegiu uriaș că am fost aleasă să joc prima pe terenul central. Simt că erau multe jucătoare care s-au descurcat grozav aici, care practic meritau mai mult decât cel mai bun rezultat al meu este turul 4. Serena, Simona și Petra au câștigat aici, simt că ele erau persoanele potrivite.

ADVERTISING

Dar pe de altă parte sunt fericită că am putut face asta. Cred că am și meritat-o deoarece am arătat constanță în ultimele săptămâni. A fost un privilegiu uriaș. Sunt fericită că am jucat bine", a spus Swiatek.

Sportiva noastră nu a avut onoarea de a deschide ziua de marți pe terenul central, una dintre vechile tradiții de la Wimbledon, deoarece în locul ei a fost aleasă Iga Swiatek.

Darren Cahill a propus ca Simona Halep să dispute primul meci pe terenul central programat marți, o onoare pe care o primește campioana ediției precedente.

ADVERTISING

Campioana din 2021 este Ashleigh Barty, dar aceasta s-a retras și a susținut și ea ideea ca Simona să joace primul meci pe terenul central, având în vedere că e campioana din 2019 și anul trecut nu a apucat să joace deoarece era accidentată.

Totuși, organizatorii de la Wimbledon nu au luat în seamă acest lucru și au anunțat că Iga Swiatek deschide ziua de marți pe terenul central.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!