Reacția Gabrielei Szabo după ce Nicușor Dan a demis-o din funcția de director general al CSM București

Reacția Gabrielei Szabo după ce Nicușor Dan a demis-o din funcția de director general al CSM București

Gabriela Szabo a reacționat după ce primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că a înlocuit-o din funcția de director general al CSM București.

Fosta mare atletă spune că nu este o persoană conflictuală și că va urmări „legalitatea acestei hotărâri”.

"Am observat în spațiul public, respectiv pe rețeaua de socializare FB, anunțul domnului Primar Nicușor Dan în ce privește schimbarea conducerii CSM, inclusiv prin 'detasarea' mea. Fără a exista o bază documentară, decizia apare ca motivată de aspecte aflate personal de domnul Primar 'din interior' (al clubului). Aceiași angajați pe ale căror spuse este întemeiată decizia anunțată au pierdut în instanță dosare inițiate ca urmare a defăimării mele sau a activității mele.

ADVERTISING

Nu sunt o persoană conflictuală, de aceea voi urmări desfășurarea acestei proceduri, bineînțeles așteptându-mă să fie una transparentă, în egală măsură analizând legalitatea acesteia.

Fac această precizare întrucât, în calitate de Membru al Consiliului de Administrație al CSM, nu am participat la întâlnirile domnului Primar cu membrii Consiliului", a scris Gabriela Szabo pe pagina ei de Instagram.

Primarul Nicușor Dan a anunțat că a înlocuit-o pe Gabriela Szabo din funcția de director general al CSM București.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nicușor Dan i-a reproșat lui Szabo managementul defectuos și ratarea obiectivelor din acest sezon.

Edilul a precizat că fosta atletă a fost detașată la Centrul Dalles, unde nu se știe exact ce va face.

De asemenea, Nicușor Dan a precizat că va trimite Corpul de Control la CSM București în urma suspiciunilor apărute în ultima perioadă.

Gabriela Szabo a preluat conducerea CSM București în 2017, dar în ultimul sezon echipa de handbal a avut rezultate slabe atât în campionat cât și în Liga Campionilor.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇