Nicușor Dan a înlocuit-o din funcție pe Gabriela Szabo: "Schimbarea e necesară"

Nicușor Dan a înlocuit-o din funcție pe Gabriela Szabo: "Schimbarea e necesară"

Primarul Nicușor Dan a anunțat că a înlocuit-o pe Gabriela Szabo din funcția de director general al CSM București.

Nicușor Dan i-a reproșat lui Szabo managementul defectuos și ratarea obiectivelor din acest sezon.

Edilul a precizat că fosta atletă a fost detașată la Centrul Dalles, unde nu se știe exact ce va face.

„Am luat decizia de a schimba conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti. Directorul general al CSM, Gabriela Szabo, va fi detaşată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncţi. Înainte de a lua această decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administraţie al CSM Bucureşti, iar concluzia a fost clară – schimbarea e necesară. Actuala conducere a ratat obiective competiţionale, a determinat plecarea unor oameni valoroşi şi a avut un management defectuos (decizii pripite şi fără consultare, dar şi tergiversarea luării altor decizii, incapacitatea de a armoniza relaţiile interne, abordări conflictuale în interacţiunile cu şefii secţiilor sportive)”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.

ADVERTISING

De asemenea, Nicușor Dan a precizat că va trimite Corpul de Control la CSM București în urma suspiciunilor apărute în ultima perioadă.

Gabriela Szabo a preluat conducerea CSM București în 2017, dar în ultimul sezon echipa de handbal a avut rezultate slabe atât în campionat cât și în Liga Campionilor.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇