Reacția FRF după decizia neașteptată luată de FCSB: "Nu mi se pare în regulă"

Reacția FRF după decizia neașteptată luată de FCSB: "Nu mi se pare în regulă"

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF – Răzvan Burleanu, a comentat decizia FCSB de a nu-l lua în cantonament pe antrenorul din acte al echipei.

Leo Strizu a fost lăsat acasă, iar decizia vicecampioanei României a stârnit un val de reacții negative.

"Regulamentar, nu ştiu dacă e în regulă sau nu, asta trebuie să decidă specialştii. Sportiv, nu mi se pare în regulă să nu ai măcar un antrenor cu carnet (n.r. în cantonament). Aia îţi conferă calificare. E primul pas, cu carnetul poţi antrena la amatori sau în şcoli. Măcar ar fi cineva calificat pentru această meserie", a spus Vochin la Orange Sport.

ADVERTISING

"La competiţie e clar că nu se poate (n.r. să nu ai antrenor cu licenţă Pro), la antrenamente trebuie să spună specialiştii. Ce s-a întâmplat la Rapid (n.r. care a plecat în cantonament anul trecut fără antrenor cu licenţa Pro)… nu exista antrenor cu licenţa Pro, dar exista cu A, Mihai Iosif. Licenţa C era un fel de echivalent al unui instructor. Licenţe sunt perfecţionări, carnetul e calificare. Asta e legea, aşa trebuie să se întâmple lucrurile", a adăugat acesta.

Delegația FCSB s-a deplasat duminică dimineață spre Turcia, acolo unde va desfășura cantonamentul de iarnă în perioada 8-20 ianuarie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB va disputa două partide amicale în Belek, împotriva polonezilor de la Pogon Szczecin (15 ianuarie - Gloria Sports Arena) și Raków Częstochowa (16 ianuarie - Regnum Carya Football).


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇