Reacția conducerii lui CFR Cluj după eliminarea din Liga Campionilor

Reacția conducerii lui CFR Cluj după eliminarea din Liga Campionilor

Conducerea clubului CFR Cluj a oferit prima reacție după eliminarea din Liga Campionilor.

Acționarul Ștefan Gadola s-a arătat șocat de revenirea elvețienilor din startul meciului, după ce a fost condus cu 1-0.

"E foarte, foarte clar că au meritat victoria. Nu se poate pune problema că nu au meritat. Să dai trei goluri în 20 de minute după ce eşti condus cu 1-0…Fantastic! Nu credeam în minutul zece că-şi vor reveni rapid, dar m-au surprins tare şi merită victoria. Am spus asta ca să nu spun lucruri neplăcute despre echipa noastră. Aşa a fost şi în meciul tur! Am dat un gol rapid, după care asta a fost, din păcate… Să iei trei goluri în 20 de minute e şocant! Cert e că nu merităm să fim acolo din moment ce luăm aşa bătaie. Nu mi-a venit să cred, nu puteam să cred, a fost ceva şocant! A fost momentul în care mi-am dat seama că nu e locul nostru acolo.

ADVERTISING

Suntem într-o etapă în care trebuie să ne gândim că jucăm cu echipe bune. E absolut normal şi logic. Din punctul ăsta de vedere, sunt încântat că am ajuns să jucăm cu astfel de echipe. Să vedem cum vom juca! Conference League e un succes, dar eu mi-aş dori să ne calificăm în grupele Europa League. Pornim de la 0-0, să vedem", a declarat Gadola, la Pro X.

De asemenea, Gadola a vorbit și despre eliminarea suferită de Adrian Păun în partea secundă.

"M-a supărat Păun, dar vreau să-l înţeleg. A fost frustrat, şi-a dorit, a fost dezolat că arbitrul a fluierat un henţ. A făcut acel gest, dar îl înţeleg. Sunt emoţii, nu e uşor. A fost emoţionat, doritor. Asta a fost, ce să zicem?", a mai spus acţionarul CFR-ului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

CFR Cluj a fost eliminată de Young Boys Berna din Liga Campionilor, după ce elvețienii s-au impus cu 3-1. În tur, scorul a fost 1-1.

Campioana va evolua așadar în play-off-ul Europa League, unde o va întâlni pe Steaua Roșie Belgrad.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!