Reacția antrenorului lui Young Boys Berna după egalul cu CFR Cluj

Reacția antrenorului lui Young Boys Berna după egalul cu CFR Cluj

Antrenorul echipei de fotbal Young Boys Berna, Gerardo Seoane, a declarat, joi seara, după rezultatul de egalitate, 1-1, cu CFR Cluj din Europa League, că nu este mulţumit de evoluţia jucătorilor săi despre care afirmă că pot juca mult mai bine.

„CFR este o echipă cu experienţă, foarte bună la fazele fixe. Nu ne-a oferit azi prea multe spaţii pentru a ne desfăşura. Nu sunt mulţumit de evoluţia noastră, consider că putem juca mult mai bine. În repriza a doua am fost însă mai prezenţi în jumătatea adversă de teren şi ne-am creat mai multe ocazii. Trebuie să analizăm bine prestaţia de azi şi să încercăm să înscriem mai mult pentru a obţine puncte în următoarele partide”, a afirmat Seoane la postul Digi Sport.

ADVERTISING

"Nu sunt surprins de rezultatul de egalitate de la Roma (n.r. - AS Roma - ŢSKA Sofia 0-0). Însă nu sunt interesat de ce se întâmplă pe celelalte stadioane. Noi trebuie să ne concentrăm pe meciurile noastre. Dacă vom câştiga împotriva celor de la CFR Cluj la noi acasă atunci păstrăm şanse de calificare mai departe. Cred că Roma va fi prima în această grupă în cele din urmă", a adăugat Gerardo Seoane.

Echipa de fotbal CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida cu formaţia elveţiană Young Boys Berna disputată joi seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în Europa League.

ADVERTISING

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe SpotMedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇