Răzvan Burleanu face un anunț îngrijorător despre actualul sezon al Ligii 1

Răzvan Burleanu face un anunț îngrijorător despre actualul sezon al Ligii 1

Actualul sezon al Ligii 1 riscă să nu se încheie pe teren.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, spune că are „mari îndoieli” că actualul sezon va putea fi finalizat.

"În momentul de față am mari îndoieli că acest campionat se va încheia pe teren, luând în calcul aceste cazuri pe care le avem și care cresc de la zi la zi. Am foarte mari îndoieli că această competiție se mai poate încheia pe teren fără ca integritate sportivă a competiției să nu aibă de suferit, fără ca sănătatea și siguranța jucătorilor să nu aibă de suferit", a spus Răzvan Burleanu pentru mass-media.

ADVERTISING

"Nimeni nu știe în momentul de față cine va merge în Liga Campionilor și Europa League sau cine va retrograda, dacă Liga 1 se va opri", a adăugat șeful FRF.

Din actualul sezon al Ligii 1 au mai râmas de disputat două etape din play-off și 4 din play-out.

Dinamo și CFR Cluj au însă multe cazuri de coronavirus în rândul jucătorilor, iar meciurile lor au fost amânate. De asemenea, și Universitatea Craiova a anunțat două cazuri de Covid-19.

3 august e data până la care FRF trebuie să transmită către UEFA numele echipelor care vor participa în sezonul următor al cupelor europene.

ADVERTISING

Vezi și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇