Răsturnare de situație la echipa națională: Pe cine vrea FRF pentru postul de selecționer

Răsturnare de situație la echipa națională: Pe cine vrea FRF pentru postul de selecționer

Deși Mirel Rădoi a anunțat că va pleca după meciul cu Liechtenstein, conducerea FRF îl vrea în continuare că selecționer.

Astfel, directorul tehnic Mihai Stoichiță spune că îl vede în continuare pe Rădoi ca fiind varianta potrivită.

"Am insistat şi insist, în continaure, ca Mirel să continue, dar asta e treaba lui. Nu hotărăsc eu, vedem după ce se va întâmpla în Liechtenstein", a spus Stoichiță la Telekom Sport.

De asemenea, Stoichiță i-a răspuns lui Rădoi după ce acesta a acuzat că directorul tehnic a dat indicații în timpul meciului cu Islanda.

ADVERTISING

"Am strigat şi eu că striga toată lumea. "Hai, acum, să urcăm!" Să dăm gol.Toată lumea în jurul meu striga. Ce indicaţii să dai, măi? La sârşitul meciului, când le spui haideţi aucm, să urcăm! Astea au fost indicaţiile, încurajări: "Hai, hai peste ei!" Inregistrarea… Probabil că o să aducă foarte multe indicaţíi din tirbună. Nu de la mine, de la mulţi alţii care strigau. M-am dus în cabină după meci. Am felicitat băieţii, chiar pe Mirel. L-am strâns în braţe şi i-am zis că n-am jucat rău. N-am finalizat, asta e!", a spus Mihai Stoichiţă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Reacția lui Stoichiță vine după declarațiile făcute de Mirel Rădoi la finalul meciului cu Islanda.

"Am auzit de sus şi indicaţii tactice acum. E normal, în momentul în care nu câştigi cei mai buni antrenori sunt sus. Sper să revăd imaginile şi să recunosc vocea, pentru că mai grav ar fi dacă ar fi cineva din partea FRF, pentru că atunci trebuie să vină în locul meu. (n.r. - de la conferinţa de presă i se spune că era vocea domnului Stoichiţă) Atunci trebuie să vină să stea în faţa mea şi să vă răspundă dânsul la întrebări, că oricum vine şi la antrenamente şi se uită", a spus Mirel Rădoi.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!