Răspunsul dat de Toni Petrea după ce i s-a propus prelungirea contractului cu FCSB

Răspunsul dat de Toni Petrea după ce i s-a propus prelungirea contractului cu FCSB

FCSB i-a propus lui Toni Petrea prelungirea contractului pe încă un sezon deși a ratat titlul.

Antrenorul a hotărât să accepte oferta, conform unui anunț făcut de liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, după o discuție cu acesta.

În trecut, fanii l-au contestat pe Petrea, dar acum i-au promis sprijin necondiționat și astfel l-au determinat să rămână.

"I-am spus, dacă e adevărat că ai acceptat să semnezi cu noi (n.r. când l-a înlocuit pe Edi Iordănescu) pentru jucători, acum trebuie să rămâi pentru suporteri. Nu ne poţi refuza. Ai susţinerea noastră şi îţi cerem să rămâi. Dacă nu rămâi, să nu te mai întorci vreodată pentru că nu te vom mai susţine. Evident că a rămas mult timp înmărmurit, surprins, mirat. Primul gest al lui însă a fost să dea mâna cu mine şi să mă îmbrăţiseze. A spus …'Voi continua cu voi, da, rămân'.

ADVERTISING

Suntem mai hotărâţi ca niciodată să-l susţinem, şi pe el şi pe jucători, pe toţi. Acum arătăm cine e Steaua, cum îi spunem noi acestei echipe care nu a retrogradat vreodată. Petrea nu venea la final să ne salute din cauza noastră. Credea că avem ceva cu el, dar noi nu pe el il contestam, ci sistemul domnului Becali. Acum, toţi s-au lămurit", a spus Mustață la Radio Sport 1, citat de DigiSport.ro.

În toamnă, când a revenit la FCSB, el a pus condiția că Becali să nu se mai implice atât de puternic și să nu mai facă schimbări în prima repriză, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

ADVERTISING

Toni Petrea se bucură însă și de aprecierea jucătorilor de la FCSB, iar acest lucru a contat.

El a revenit în toamnă la FCSB și a reușit să aducă echipa din nou în lupta pentru titlu, dar CFR Cluj a devenit campioană.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!