Rareș Ilie a debutat pentru Nice în Ligue 1

Rareș Ilie a debutat pentru Nice în Ligue 1

Mijlocașul român Rareș Ilie a bifat primele minute oficiale într-o partidă de campionat pentru Nice.

Fostul giuleștean, cumpărat în această vară de echipa de pe malul Mediteranei pentru 5 milioane de euro, și-a făcut datoria și a avut o evoluție foarte bună, putând fi chiar decisiv în minutele de prelungire pentru trupa lui Lucien Favre.

A fost un meci terminat la egalitate între Toulouse și Nice, scor 1-1, în prima etapă a noului sezon din Ligue 1. Golurile au fost marcate de Dallinga pentru alb-violeți în minutul 20 și de Ramsey, fostul star de la Arsenal, pentru Nice, în minutul 78.

Inițial rezervă, Ilie a intrat în minutul 64, când i-a luat locul pe gazon lui Beka Beka.

ADVERTISING

Românul a fost foarte dezinvolt în această jumătate de oră rămasă din meci. A executat un corner în minutul 84, a scos un corner în minutul 89, iar în minutul 94 a avut o mare ocazie, voleul său din careu fiind deviat de un adversar și respins de portarul gazdă chiar de lângă bară.

Este așadar primul joc oficial pentru Rareș Ilie la Nice, fiind un semn clar că antrenorul său Lucien Favre îi va acorda din ce în ce mai multă încredere, deși inițial s-a spus că va fi împrumutat în liga secundă elvețiană, la Lausanne.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!