Pasă de gol pentru Rareș Ilie într-o victorie a lui Nice cu Torino (Video)

Pasă de gol pentru Rareș Ilie într-o victorie a lui Nice cu Torino (Video)

Fostul mijlocaș al Rapidului Rareș Ilie a avut un nou impact vizibil pentru Nice, noua sa formație din Ligue 1, după ce a fost transferat pentru 5 miliioane de euro din Giulești.

Jucătorul de 19 ani a evoluat și în partida amicală cu AC Torino, dar de data aceasta din postura de rezervă, introdusă pe teren în minutul 69, în locul lui Thuram. În minutul 78, Ilie a realizat un un-doi de clasă cu Gouri și a pasat decisiv pentru 1-0, gol marcat de colegul său olandez Calvin Stengs.

A fost singurul gol al acestei partide amicale, a doua pentru Ilie la Nice după acel egal cu AS Roma, 1-1, în care Rareș a evoluat titular și 82 de minute.

Antrenorul Lucien Favre are așadar multă încredere în calitățile fotbalistului român, internațional de tineret al României: ”Rareș a intrat foarte bine, a driblat, un-doi, apoi i-a dat pasă de gol lui Stengs. E foarte bine! Sunt bucuros. Avem un nou recrut, Rareș Ilie, care a intrat și a fost decisiv. Iată că avem un jucător care poate să îmbunătățească echipa. Perioada de transferuri nu s-a încheiat, dar nu este ușor să găsești jucători buni”, a declarat după joc Lucien Favre, într-un interviu pentru OGC Nice TV.

ADVERTISING

Presa franceză de altfel l-a lăudat foarte mult pe român după debutul său în partida trecută cu AS Roma.

Nice va debuta duminica viitoare în noul sezon de Ligue 1 cu Toulouse.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!