Rapid, în linie dreaptă să semneze cu un atacant de națională - presă

Rapid, în linie dreaptă să semneze cu un atacant de națională - presă

Rapid București are mare nevoie de încă un atacant pentru a-l folosi ca dublură pentru Marko Dugandzici, iar presa iberică scrie că gruparea giuleșteană este foarte aproape să parafeze un acord cu un atacant de națională.

E vorba de Florin Andone, 30 de ani, fost vârf în Primera Division, născut la Botoșani, rămas liber de contract după despărțirea de Las Palmas, club de liga secundă spaniolă.

Fotbalistul român este dorit în această vară și de Cordoba, club pentru care a mai evoluat 2 ani, între 2014 și 2016.

„Fără îndoială, una dintre marile dorințe ale celor de la Cordoba este transferul atacantului român Florin Andone. Până în ziua de azi, atacantul nu are echipă după ce a plecat de la Las Palmas, dar mai are potențialul pentru a juca la un nivel profesionist. Din acest motiv, întoarcerea sa la Cordoba pare complicată în ciuda dorinței multor fani. El se antrenează în acest presezon cu Atletico Baleares din liga a treia, unde a mai jucat”, notează publicația sevilla.abc.es.

ADVERTISING

Andone este cotat în prezent de site-urile de specialitate la suma de 800.000 de euro, bifând în sezonul trecut 19 partide la Palmas, marcând și două goluri.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!