Laude pentru Florin Andone, care a bifat o nouă reușită pentru Las Palmas: Gol de atacant

Laude pentru Florin Andone, care a bifat o nouă reușită pentru Las Palmas: Gol de atacant

Florin Andone, atacant mai nou pentru formația de Segunda Division Las Palmas, a impresionat din nou în Spania, unde a marcat încă un gol, apropiind echipa sa de promovare și mai mult.

Palmas a trecut în derbi de Tenerife cu 3-1, în runda cu numărul 17 din liga a doua spaniolă. Era 2-0 pentru galben-albaștrii când Andone își făcea apariția pe gazon în minutul 61. El a înscris pentru 3-0 cu un minut înainte de final, după ce a trecut în viteză de un fundaș rival și a reluat perfect în plasă.

Pentru Andone a fost al doilea gol marcat în acest sezon la Las Palmas, în șase meciuri. Ultimul gol fusese marcat de fostul vârf al Galatei în victoria cu Ponferradina, din runda 11.

ADVERTISING

După acest meci, Andrei Cristea, fost vârf la Steaua, Dinamo sau Craiova, în Liga 1, l-a gratulat: „Gol de atacant. Contează pentru moral. În momentul în care stai 6 luni și dai un gol, te ajută foarte mult la moral, să te pregătești bine, să îți reintri în formă. Uitați-vă ce bine îi ia fața fundașului, asta spune multe. Are forță.

Resumen de UD Las Palmas vs CD Tenerife (3-1) | UD Las Palmas

După accidentări, forța este mereu una foarte bună, dar problema este din punct de vedere aerob. Îți pierzi foarte mult capacitatea de efort”, a spus Andrei Cristea, potrivit Digi Sport.

ADVERTISING

Las Palmas urcă acum pe locul 2, loc direct promovabil în La Liga, cu 31 de puncte, la 3 lungimi în spatele liderului Alaves.

Pe pozițiile de play-off (3-6) sunt Burgos (30p), Levante (27p), Eibar (27p) și Granada (25p). Andone a ajuns în Spania, unde a mai bifat și formații precum Cordoba sau Deportivo La Coruna, după despărțirea recentă din vară de Brighton.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!