Rapid București nu mai are antrenor după ultima înfrângere în Liga 2. Ce legendă a clubului se pregătește să îi ia locul - presă

Rapid București nu mai are antrenor după ultima înfrângere în Liga 2. Ce legendă a clubului se pregătește să îi ia locul - presă

Rapid București nu mai are un antrenor principal după demisia de duminică a lui Nicolae Grigore, demisie venită după 4 meciuri la rând fără victorie în acest debut de 2021.

Echipa giuleșteană a fost învinsă de Unirea Slobozia în deplasare, scor 2-1, iar situația este una dezastruoasă, căci Rapidul este pe locul 11, la egalitate cu Metaloglobus și Mioveni, cu șanse mici să mai prindă play-off-ul, primele 6 adică.

Grigore a luat deja această decizie pe care o va anunța în cel mai scurt timp posibil și oficial. În următoarea rundă, Rapid va da piept acasă cu Dunărea Călărași, locul 5 în prezent, dar cel mai probabil fostul fundaș în alb-vișiniu nu va mai fi pe banca tehnică, după cum scrie ProSport.

ADVERTISING

În locul său, cel mai probabil, după cum arată aceeași sursă mai sus citată, va ajunge din nou la club Daniel Pancu, liber de contract după despărțirea de Poli Iași.

UNIREA SLOBOZIA - RAPID LIVE ONLINE ❌ REPRIZA SECUNDĂ

Rapid mai are de jucat doar două meciuri în sezonul regulat, cu Dunărea și cu Metaloglobus și depinde și de alte rezultate pentru a mai prinde top 6.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Lotul României pentru Campionatele Europene de tineret. Care sunt surprizele lui Adrian Mutu

Gol marcat de Mihăilă pentru Parma, din pasa lui Dennis Man. Românii fac spectacol în Serie A (Video)

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Încă o țară suspendă vaccinarea cu AstraZeneca, ”în numele principiului precauţiei”

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!