Rapid București, eșec categoric pe teren propriu, în sferturile de finală ale Champions League

Rapid București, eșec categoric pe teren propriu, în sferturile de finală ale Champions League

Gruparea de handbal feminin Rapid București, campioana României în sezonul trecut, a fost învinsă clar în Sala Polivalentă de Vipers Kristanstad, campioana Norvegiei și a Europei, în sferturile de finale ale Ligii Campionilor.

Scorul a fost de 31-25 pentru Vipers, care ia astfel o opțiune importantă în ce privește calificarea în Final Four-ul de la Budapesta, din luna mai.

În prima repriză, totul a fost destul de clar, nordicele terminând cu un avans liniștitor de 6 goluri, și asta chiar și după câteva bune și multe intervenții ale portăriței noastre, Diana Ciucă. Chiar dacă Rapid a etalat un nivel bun de joc, fetele noastre, conduse de pe bancă de danezul Kim Rasmussen, au greșit mult în atac, și poate au fost uneori permisive în apărare.

Chiar dacă am început puțin mai bine partea secundă, marcând două goluri la rând, fără să primim, diferența de valoare și de clasă s-a văzut pe minut ce trece.

ADVERTISING

Returul va avea loc peste o săptămână, în Norvegia, începând cu ora 17, însă șansele noastre de calificare, să o spunem, sunt destul de mici.

De la ora 17 vor evolua și fetele de la CSM București, în deplasare la Esbjerg, din Danemarca.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇