Rapid București a stabilit lista neagră a jucătorilor care vor pleca din vară

Rapid București a stabilit lista neagră a jucătorilor care vor pleca din vară

Rapid București a realizat o listă neagră cu oamenii care vor pleca din club la finele acestui sezon.

Se anunță o perioadă tumultoasă de mercato în Giulești, cu mulți jucători care vor pleca, dar și cu câteva nume mari care deja s-au vehiculat în presă, cum ar fi celebrul Mario Balotelli, sau românul Cătălin Cîrjan de la tineretul lui Arsenal.

Până la veniri însă, pe lista neagră de la Rapid au fost puși fundașul Damien Dussaut (28 de ani) și atacantul Younes Bnour Marzouk, lucru deja confirmat de patronul Anghelescu. Apoi, tot cu șanse mici să mai rămână în Grant ar fi și Claudiu Belu-Iordache, Ljuban Crepulja (29 de ani) și Kevin Luckassen (29 de ani), după cum anunță Sport.ro.

ADVERTISING

Olandezul Luckassen a marcat doar de două ori în 22 de partide, în timp ce Crepulja nu s-a adaptat foarte bine, deși are și el bifate 23 de jocuri la Rapid.

Rapid se luptă acum strâns cu Universitatea Craiova pentru a prinde locul 4 de play-off, care ar putea duce în cupele europene, dacă U Cluj va lua Cupa României, și apoi dacă Rapid/Craiova va învinge pe învingătoarea barajului din play-out, și anume FC U Craiova - Voluntari.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!