Rafael Nadal luptă pentru titlu în alt sport

Rafael Nadal luptă pentru titlu în alt sport

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, recentul câştigător al turneului de la Roland Garros, va juca luni cu opţiuni de a lupta pentru titlul de campion profesionist la golf al Insulelor Baleare, informează agenţia EFE.

Nadal ocupă locul şapte, cu un total de 148 de lovituri după primele două zile ale turneului, situându-se în urma liderului provizoriu, Federico Paez.

Rafa Nadal a reuşit duminică 74 de lovituri, la fel ca în prima zi a turneului de la Maioris, unde s-a clasat pe locul 10.

Câştigătorul a 20 de titluri de Mare Şlem, 13 dintre ele cucerite la Roland Garros, participă la turneele din Circuitul Hexagonal-Autovidal de la T-Golf Country Club din Calvia (Mallorca).

ADVERTISING

Nadal, care lăsase să se înţeleagă că ar putea să-şi încheie actualul sezon după victoria din finala de la Roland Garros, în faţa liderului mondial Novak Djokovic, şi-a anunţat săptămâna trecută participarea la turneul ATP Masters 1.000 de la Paris, programat la începutul lunii noiembrie, într-o postare pe reţelele de socializare.

Iată ce mai puteți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din SPORT de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇