Radu Ștefan, ofertat să revină în fotbal la o grupare de renume din Superligă

Radu Ștefan, ofertat să revină în fotbal la o grupare de renume din Superligă

Marele fundaș român Ștefan Radu, care a făcut istorie la Lazio Roma, intrând în sfera legendelor acestui club lazial în alb și bleu, poate reveni în fotbal la o echipă surprinzătoare la prima vedere, din România.

Radu Ștefan ar putea reveni asupra deciziei de a se retrage din fotbal, după ce a primit o ofertă de la Dinamo București, el având o relație foarte apropiată cu antrenorul alb-roșilor, Ovidiu Burcă. Mutarea depinde însă în mare măsură de ridicarea interdicției la transferuri a clubului din Ștefan cel Mare, după cum scrie EuroSport.

ADVERTISING

La 36 de ani, Radu a decis să se retragă definitiv din fotbal, după o carieră strălucită la Lazio. Dar, în ultima perioadă, așa cum notează sursa de mai sus citată, conducerea lui Dinamo s-a întâlnit cu fundașul român de mai multe ori pentru a-l convinge să mai joace un an pentru clubul care l-a lansat.

Burcă a jucat la Dinamo între 2002 și 2005, perioadă în care Radu Ștefan excela la echipele de juniori și tineret din Ștefan cel Mare.

Dinamo are acum o interdicție la transferuri, așa că aducerea lui Radu nu depinde doar de decizia lui. Clubul bucureștean trebuie să plătească la FIFA suma de 400.000 de euro pentru a înregimenta jucători.

ADVERTISING

Radu Ștefan a jucat la prima echipă a lui Dinamo doar un an și jumătate, între iulie 2006 și ianuarie 2008.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!