Ștefan Radu și-a anunțat retragerea din fotbal

Ștefan Radu și-a anunțat retragerea din fotbal

Fotbalistul român Ștefan Radu, o legendă a clubului Lazio Roma, și-a anunțat retragerea definitivă din fotbal la finele acestui sezon.

La 36 de ani, Radu tocmai a împlinit 15 ani de când activează la clubul capitolin în alb și bleu-ciel, el ajungând la Roma în 2008, Lazio achiziționându-l de la Dinamo pentru 4,7 milioane de euro.

Radu a vorbit despre retragere într-un interviu acordat presei din Peninsulă: „Au trecut foarte mulți ani, nici nu știu cum. Am câteva regrete, e normal, dar momentele bune le depășesc pe cele rele. La finalul anului trecut am decis că acesta va fi ultimul meu sezon. Pot să confirm, după câteva luni, că a venit timpul să spun la revedere fotbalului. Sper că Lazio va putea avea mai multe momente de satisfacție în următorii ani, acesta este cel mai important lucru”, a spus Ștefan Radu, potrivit Cittaceleste.it.

ADVERTISING

Fundașul care nu se aștepta să bată atâtea recorduri la Lazio în această carieră speră ca cineva îi va bate numărul de apariții în tricoul lazial (n.r.: 337 de meciuri acum), poate chiar Milinkovici-Savici: ”Sper ca Milinkovic să-mi bată recordul într-o zi, mereu îi spun, va fi un moment frumos pentru toată lumea. Viitorul? Nu m-am decis încă, sezonul este încă lung și prioritatea mea este să rămân focusat pe echipă și să avem rezultate bune până la finalul campionatului”, a mai spus Radu.

Stefan Radu, il più presente nella nostra storia

Primul meci al lui Radu Ștefan la Lazio a fost pe 30 ianuarie 2008 cu Fiorentina, un meci de Cupa Italiei. Se poate lăuda cu 10 goluri, 24 de pase de gol, dar și cu trei Cupe ale Italiei, plus alte 3 Supercupe.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!