Radu Drăgușin și-a stabilit viitorul

Radu Drăgușin și-a stabilit viitorul

Radu Drăgușin (22 de ani), unul dintre cei mai buni fotbaliști ai României la EURO 2024, a anunțat la ce echipă va juca în sezonul viitor.

Dorit de Napoli, din nou, la șase luni de la transferul la Tottenham în Premier League, Radu Drăgușin n-are de gând să schimbe echipa.

Fundașul central a anunțat că se va prezenta, pe 27 iulie, la startul pregătirilor pentrun noul sezon cu Tottenham, unde are de gând să lupte pentru un loc de titular.

"În jurul date de 27 mă întorc la echipa de club. Sunt trei săptămâni de vacanță. "(n.r. - La ce echipă?) La Tottenham", a declarat Radu Drăgușin, la Digi Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Radu Drăgușin a transmis că visul său a fost întotdeauna să evolueze în Premier League.

"Este locul în care am vrut să joc, să mă dezvolt. Am aflat pe pielea mea că este cel mai puternic campionat din lume, unde ești nevoit să evoluezi în mod constant. Dacă nu, rămâi în urmă și te elimini singur.

Eu asta sper (n.r. să joace mai mult), pentru asta mă antrenez. Pentru asta vreau să dau mai mult, să arăt că pot să joc la acest nivel. Până la urmă, decizia este la antrenor. Eu tot ce pot să fac este să muncesc și să arăt că merit să joc", a declarat Radu Drăgușin.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!