Rădoi pregătește o mare surpriză la debutul în naționala României: Ce sistem de joc va folosi și cum arată echipa probabilă

Rădoi pregătește o mare surpriză la debutul în naționala României: Ce sistem de joc va folosi și cum arată echipa probabilă

Mirel Rădoi intenționează să folosească un sistem 3-5-1-1 la primul său meci în calitate de selecționer al României.

Acesta este și unul dintre motivele pentru care Dennis Man nu a fost convocat pentru întâlnirile cu Irlanda de Nord (4 septembrie, București) si Austria (7 septembrie, Klagenfurt).

Vezi: Rădoi a anunțat lotul pentru meciurile cu Irlanda de Nord și Austria

"Dennis Man nu că nu este pregătit pentru naționala mare, am lucrat cu el, e un jucător care s-a devotat naționalei de tineret. Eu cred că, în acest moment, planul de joc pe care-l avem.. din nou, va trebui să explic fără să-mi exprim toate gândurile. Pentru prima partidă, ne gândim la un sistem de joc în care extremele sau mijlocașii laterali nu intră în calcul”, a transmis Mirel Rădoi, la conferința de presă, potrivit Digi Sport.

ADVERTISING

În sistemul de joc 3-5-1-1, naționala României ar putea arăta astfel:

Tătărușanu - Nedelcearu, Chiricheș, Toșca - Hanca, Deac, Cicâldău, Stanciu, Bancu - Ianis Hagi - Pușcaș.

Pe 4 și 7 septembrie, naționala României va înâlni Irlanda de Nord, la București, pe Arena Națională, și Austria, la Klagenfurt, în primele două jocuri din noua ediție a Ligii Națiunilor.

Ambele jocuri, cu începere de la ora 21:45, vor fi transmise în direct la PRO TV.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇