Rădoi îi pune la zid pe jucătorii naționalei și spune că se gândește la demisie

Rădoi îi pune la zid pe jucătorii naționalei și spune că se gândește la demisie

Mirel Rădoi a oferit prima reacție după înfrângerea suferită de România în Armenia, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Selecționerul a răbufnit la microfonul ProX și i-a pus la zid pe jucători, în special pe cei din apărare.

"În momentul în care aveam nevoie de atitudine și personalitate, ne-am relaxat… Imi pare rău pentru efortul depus de ei, dar trebuie să vedem cum am primit golurile, pentru că mi-e imposibil să-mi dau seama la ce altceva se gândesc, când situațile sunt foarte clare. Sunt situații pe care le-am repetat la antrenamente, dar noi facem cu totul și cu totul altceva. E peste puterea mea de intelegere la ce se gandesc ei si cum gresesc…", a tunat Rădoi.

ADVERTISING

"Mă încearcă niște sentimente ciudate, să le zic așa. Mi-e greu să mă gândesc la ceea ce urmează. Mă încearcă niște sentimente ciudate…. Poate ceea ce le transmit nu ajung la urechile lor. Dacă echipa nu are personalitate și atitudine exact în momentele în care noi avem nevoie, atunci trebuie să-mi pun niște semne de întrebare. În momentul de față, am un impuls de demisie. Îl am încă de când s-a terminat partida, dar mai vreau să treacă o perioadă de timp ca să iau o decizie. Poate alți antrenori pot remedia lucrurile", a adăugat selecționerul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mirel Rădoi a comentat și eliminarea lui George Pușcaș din minutul 77.

"După cartonașul roșu al lui Pușcaș, n-am mai știut să jucăm fotbal. Evident că este un moment negativ, un semnal de alrmă… Nu poți să faci un asemnea fault când ai deja un cartonaș galben. Dar chiar și așa, mai departe, în loc să fim calmi, noi tot i-am lăsat să dea la poartă, când știam la ce să ne așteptăm", a conchis tehnicianul în vârstă de 40 de ani.

Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă, miercuri seară, pentru prima oară în istorie de Armenia.

ADVERTISING

„Tricolorii” au avut 2-1 pe tabelă cu cinci minute rămase din meci, dar au pierdut cu 3-2.

Cu această victorie, Armenia a ajuns la 9 puncte acumulate în trei meciuri și a urcat în fruntea clasamentului Grupei J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. De partea cealaltă, România rămâne cu cele trei puncte obținute cu Macedonia de Nord și nu-și mai permite pași greșiti dacă vrea să mai spere la calificare.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇