Rădoi, despre situația Simonei Halep: "Pentru mine, lucrurile sunt simple"

Rădoi, despre situația Simonei Halep: "Pentru mine, lucrurile sunt simple"

Mirel Rădoi a vorbit, joi, despre situația Simonei Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj.

Antrenorul Universității Craiova crede că responsabilitatea principală îi aparține echipei Simonei Halep.

"Pentru mine, lucrurile sunt simple, e vorba de adevăr. Dacă a făcut ceva, trebuie să spună. Dacă nu, să caute în jurul ei vinovații. Cine a încercat altceva, să plătească! Pentru mine, lucrurile sunt simple! Noi am avut situația asta când veneam la echipa națională. Până și gelul de păr, pasta de dinți, cum veneam cu ele și le schimbam… trebuiau să treacă pe la doctorul echipei naționale", a spus Rădoi, potrivit Digi Sport.

ADVERTISING

"Orice schimbai trebuia să arăți, să le pună pe o listă și să verifice dacă nu cumva conțin anumite lucruri. Cred că Simona Halep făcea asta și toată medicația era asigurată de doctor, că e în regulă", a adăugat acesta.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat săptămâna trecută că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

ADVERTISING

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!