PSG, umilită și de Monaco în Ligue 1. Trupa lui Mbappe și Neymar, de nerecunoscut

PSG, umilită și de Monaco în Ligue 1. Trupa lui Mbappe și Neymar, de nerecunoscut

PSG pierde încă un meci în Franța, al treilea în ultimele 6 partide, iar acesta a fost încă un joc în care vedetele pariziene au fost de nerecunoscut.

Monaco a trecut de Paris cu 3-0, goluri marcate de Ben Yedder și Volland în minutele 25, 68 și 82. Unul dintre golurile lui Yedder a venit din penalti, după o consultare a VAR-ului, ulterior unui fault comis de Kimpembe.

Fără Messi, neaflat în lot, dar cu Neymar și Mbappe pe teren, PSG a fost din nou o umbră a fostei formații ce făcea spectacol în Ligue 1. Așa cum s-a întâmplat de altfel și cu Real Madrid, Nantes sau Nice, echipele care au învins recent Parisul.

Este a patra înfrângere în șase jocuri, dar totuși locul 1 din clasament nu e pus în pericol, căci PSG are 65 de puncte, în timp ce ocupanta locului 2, Marsilia, are abia 50 de lungimi.

ADVERTISING

Neymar a fost înlocuit de Draxler în minutul 77, după un meci în care nu a strălucit, ca mai toată echipa, una fluierată intens, din nou, de fanii oaspete.

A fost un derbi care a făcut parte din runda cu numărul 29 a campionatului francez de fotbal.

Șapte jucători importanți au lipsit din lotul lui PSG pentru deplasarea din Principat: Messi și Navas au fost răciți, iar Sergio Ramos, Kurzawa, Di Maria, Herrera și Bernat sunt accidentați.

După această victorie, Monaco urcă pe 7 cu 44 de puncte, aproape de locurile de cupă europeană.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!