PSG şi Thomas Tuchel au ajuns la un acord financiar

PSG şi Thomas Tuchel au ajuns la un acord financiar

Conducerea clubului de fotbal Paris Saint-Germain a ajuns la un acord financiar cu Thomas Tuchel în privinţa rezilierii contractului acestuia, campioana en titre a Franţei urmând să-i achite fostului său antrenor o indemnizaţie cuprinsă între 7 şi 8 milioane de euro, informează cotidianul L’Equipe, care citează presa germană.

Tuchel a fost anunţat de directorul sportiv Leonardo, în noaptea de miercuri spre joi, că nu mai este antrenorul lui PSG, în condiţiile în care contractul său cu gruparea de pe Parc des Princes era valabil până la finalul acestui sezon.

ADVERTISING

Jean Vlădoiu ar putea deveni președintele unei formații din Liga 1, după plecarea de la FRF - surse

Avocaţii celor două părţi s-au întâlnit ulterior pentru a se ajunge la un consens, stabilind cu această ocazie nivelul indemnizaţiei pe care Tuchel şi membrii staff-ului său urmează să o primească. Potrivit site-urilor germane Spox şi Goal, valoarea acesteia este cuprinsă între 7 şi 8 milioane euro.

Thomas Tuchel, în vârstă de 47 ani, a preluat-o pe PSG în vara lui 2018, reuşind să câştige în total şase trofee alături de parizieni, între care două titluri de campion al Franţei, nu însă şi Liga Campionilor, marele obiectiv al bogaţilor patroni qatarieni, care au investit sume uriaşe în clubul parizian începând din 2011.

ADVERTISING
Thomas Tuchel’s sacking by PSG DIVIDES opinion & sparks debate | ESPN FC

Conform presei sportive din Hexagon, succesorul lui Tuchel la cârma echipei Paris Saint-Germain va fi argentinianul Mauricio Pochettino, fostul antrenor al echipei engleze Tottenham Hotspur, în prezent fără angajament.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

AstraZeneca anunţă că vaccinul său este eficient 100% împotriva formelor grave de Covid-19

Președintele lui Gaziantep, anunț oficial de ultimă oră despre soarta lui Marius Șumudică

Dezvăluiri interesante ale lui Carlos Moya, despre momentele tensionate dinaintea finalei de la Roland Garros: ”Nu mă interesează! Voi câștiga acest meci”

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!